ایتنا - پس از بیماری آلزایمر، شایعترین بیماری مربوط به مغز، پارکینسون است که از مهمترین و ابتداییترین علائم آن، لرزش اندام و عدم کنترل فرد در حرکت یک سمت بدن بوده و در افراد بالای ۶۰ سال معمولا بروز پیدا میکند....
ایتنا - در نخستین مورد از شواهد مبنی بر انتقال انسانی آلزایمر، گمان میرود که پنج بیمار پس از دریافت درمان [دارویی] اینک ممنوعشده هورمون رشد، که دهها سال پیش به حدود ۲۰۰۰ کودک داده شد، به این بیماری مبتلا شدهاند....
ایتنا - سندرم آتروفی قشر خلفی، نوعی بیماری آلزایمر، در سن 59 سالگی شروع به ابتلا به بیماران می کند. طبق گزارش واشنگتن پست، این حدود پنج تا شش سال قبل از تشخیص بیشتر بیماران مبتلا به این سندرم است.
ایتنا - دانشمندان هلندی پس از تحقیق بر روی یک جامعه ۴۰۰ نفری از بیماران مبتلا به آلزایمر دریافتند که مایع احاطهکننده مغز افراد مبتلا به آلزایمر حاوی پروتئینهایی متفاوت از افراد سالم است و نوع آلزایمر تمام نفرات ...
ایتنا - محققان بیماری پارکینسون میگویند جهشی ژنتیکی در یک پروتئین کوچک کشف کردهاند که میتواند راهگشای درمانهایی جدید برای این اختلال تخریبکننده مغز باشد.
ایتنا - طبق یافتههای تحقیقی جدید، افراد میانسالی که خواب منقطع و بریدهبریده دارند با خطرات بیشتری در رشد مغزی و قدرت شناختی آن در آینده مواجه میشوند.
ایتنا - عفونتهای رودهای و مننژیت (که هر دو اغلب توسط یک ویروس ایجاد میشوند)، و همچنین ویروس واریسلا-زوستر، که باعث زونا میشود، نیز در ایجاد چندین بیماری عصبی دژنراتیو (زوال عصبی) نقش دارند.
ایتنا - دانشمندان راهی پیدا کردهاند که به داروهای آلزایمر کمک میکند تا سریعتر به داخل مغز نفوذ کنند. آنها از طریق شکستن موقت سپر محافظ در مغز به این مهم دست مییابند.
ایتنا - یک مطالعه جدید نشان داده است که زوال عقل و خواب رابطه تنگاتنگی با یکدیگر دارند و اگر خواب کافی نداشته باشید، بیشتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل هستید.
ایتنا - یک بررسی جدید نشان داد که افراد دارای الگوهای خواب بسیار نامنظم، ممکن است در معرض خطر بالای ابتلا به زوال عقل باشند. این یافتهها که چهارشنبه در مجله نورولوژی منتشر شد، نشان داد که منظم بودن خواب-یعنی خوابیدن ...
ایتنا - پژوهشهای جدید نشان میدهند تمامی اندامهای بدن لزوما همسن نیستند؛ برخی از اندامها سریعتر از سایرین پیش میروند و ممکن است برای سلامتی بدن نگرانیآفرین شوند.
ایتنا - مطالعهای که نتایج آن بهتازگی در نشریه متابولیسم سلولی منتشر شد، نشان میدهد پیروی از رژیم روزه متناوب (محدود به زمان) خطر ابتلا به اختلال شناختی را کم میکند.